Casper Hauberg Grønnegaard
Advokat (H) | MBA | Partner
M
26 84 16 41

Erfaring

2017- Advokat og partner, KLAR Advokater
2016-2017 Konstitueret landsdommer, Østre Landsret
2008-2016 Direktør og advokat, Ret&Råd A/S
2005-2006 Advokat, Advokatfirmaet Viltoft & Høberg-Pedersen
2003-2005 Justitsministeriets departement
2000-2003 Advokat samt –fuldmægtig, Kammeradvokaten

Medlemskaber

Karnov Advisory Board
Københavns Universitets Aftagerpanel på jurauddannelsen
Bestyrelsen i Danske Advokater
Censorkorpset for Jurauddannelserne i Danmark

Casper rådgiver om corporate & commercial. Han har indgående erfaring med drift og udvikling af virksomheder og bistår blandt andet, når virksomheder indgår samarbejdskontrakter, salgs- og indkøbskontrakter, deltager i offentlige og private udbud, samt når virksomheder står over for forskellige former for offentlig regulering.

Gennem sit arbejde som direktør for den landsdækkende advokatkæde Ret&Råd og via sin MBA-uddannelse har Casper også stor forretningsmæssig indsigt og strategisk forståelse for sammenhængen mellem de juridiske opgaver og resten af forretningen.

Casper har omfattende erfaring med førelse af retssager inden for en lang række områder, herunder navnlig om kontraktret, erstatningsret, plan- og miljøret samt entrepriseret. Foruden erfaringen med disse sager som advokat, har han været konstitueret som landsdommer i Østre Landsret og derved opnået en uvurderlig indsigt i domstolenes arbejde og dommernes vurdering af sager.

Casper arbejder også med andre former for konfliktløsning. Han er uddannet mediator og voldgiftsdommer. Han er herudover også uddannet som professionel coach (Henley Business School, München), og han har bistået en række juridisk uddannede ledere og talenter i både offentlige og private virksomheder til bedre udnyttelse af deres eget potentiale.