Dispute Resolution

KLAR Advokater henter Leif Djurhuus

Leif Djurhuus forlader ved årsskiftet Plesner for at tiltræde en partnerstilling hos KLAR Advokater. Her genforenes han blandt andre med sin tidligere kolleger Jeppe Holt og Erik Mølenberg, der begge er partnere i KLAR Advokater. Jeppe Holt fortæller om Leifs skifte: ”Det er en mangeårig drøm, der går i opfyldelse, når vi nu atter kan arbejde sammen med Leif, der haft en afgørende indflydelse på vores karrierer. Hans faglighed og netværk er værdifuldt, men dertil kommer, at han er både inspirerende og motiverende at arbejde sammen med.”

Ligesom Leif Djurhuus repræsenterer KLAR Advokater en række af landets betydende udlejere, ligesom begge parter er involveret i større ejendomstransaktioner i hele landet. Med samarbejdet er det tanken at udvide porteføljen og give flere af landets mest krævende kunder muligheden for at opnå rådgivning på højeste niveau til en pris, der ligger betydeligt under de største kontorer.

Advokat, partner Casper Hauberg Grønnegaard redegør for konceptet: ”I KLAR Advokater tilbyder vi vores kunder en høj grad af direkte partnerinvolvering i løsningen af hver enkelt opgave, således at hver partners solide erfaring finder direkte vej til sagens ”bundlinje”. Vi nyder godt af vores uddannelser fra de store kontorer og fra andre roller i dansk erhvervsliv, hvorfra vi har medbragt vores faglighed og entusiasme. Selv komplicerede retssager, rådgivningsopgaver og transaktioner kan ofte løses af et mindre antal dedikerede partnere og medarbejdere. Herved sikrer vi, at alle opgaver løses på højeste faglige niveau, men uden at omkostningerne løber løbsk. Med en høj grad af partner-involvering sikrer vi samtidig, at der findes praktiske og kommercielt betingede løsninger på opgaverne.”

Som advokat har Leif Djurhuus altid håndhævet gamle dyder som ordentlighed og integritet. Om at starte hos KLAR udtaler han: ”Det er en fantastisk mulighed, der har åbnet sig for både mig selv, mine nye kollegaer men også for mine mange kunder, som jeg håber at kunne betjene mange år endnu. Kunderne vil ikke opleve nogen faglig forskel – til gengæld vil de opleve at få endnu mere opmærksomhed for pengene. Dét kan nogle gange være svært at leve op til i et stort advokathus.”

Leif Djurhuus er foruden at være advokat, kendt i en bredere offentlighed som en af landets største private kunstsamlere. Mange af værkerne bliver ofte lånt ud til forskellige udstillinger. KLARs medarbejdere og kunder vil da også i fremtiden kunne nyde udstilling af et udsnit af Leif Djurhuus’ samling på kontoret.

Advokat, partner Søren Plomgaard forklarer videre, at Leif Djurhuus’ menneskelige egenskaber har haft stor betydning for beslutningen om at optage ham som partner: ”Uanset, at ingen i partnerkredsen var blevet konfirmeret, da Leif fik sin advokatbestalling, har vi fra starten kunnet konstatere, at han af sind er på alder med os andre, og at han har fokus på fællesskab, høj kvalitet og kundernes bedste. Disse karaktertræk og hans personlighed betød, at vi hurtigt blev enige om at tilknytte ham, da vi fik muligheden.”

67-årige Leif Djurhuus er en af landets mest anerkendte og erfarne advokater inden for fast ejendom og er medlem af en række bestyrelser.  

For yderligere informationer kan advokat, partner Casper Hauberg Grønnegaard kontaktes på 26841641, eller man kan kontakte advokat, partner Leif Djurhuus på 23441295.