Dispute Resolution

Kaspar Bastian indtræder som partner i KLAR Advokater

Det er med stor fornøjelse, at vi kan offentliggøre, at Kaspar Bastian indtræder som ny partner i KLAR Advokater.

Kaspar er en af landets førende eksperter inden for skatte- og afgiftsproces og fører løbende et stort antal sager ved bl.a. skattemyndighederne, klagemyndighederne og domstolene. I de senere år har Kaspar bl.a. været involveret i KPC-sagen om moms på byggegrunde og flere sager for Højesteret. Kaspar er desuden forfatter til flere bøger om skatteprocessuelle emner. Kaspar, der har mere end 20 års erfaring, rådgiver på alle stadier af konflikter med skattemyndighederne, herunder i forbindelse med myndighedernes indledende forespørgsler og undersøgelser, strategiske overvejelser, forligsovervejelser, klage- og retssager.

”Jeg ser med stor forventning frem til at indtræde som partner i KLAR Advokater. Jeg har altid haft et godt samarbejde med KLAR Advokater, og deres værdisæt og deres måde at drive virksomhed matcher i høj grad mine ønsker og ambitioner. KLAR Advokater er desuden en virksomhed i solid vækst og har mange dygtige advokater, som i løbet af de seneste par år har fanget min opmærksomhed.”

Hos KLAR Advokater er man stolte over at tilføre endnu et stærkt kort til holdet, der senest blev styrket inden for fast ejendom, da Leif Djurhuus tiltrådte som partner i  januar 2021.

”Vores styrkelse af vores gruppe for fast ejendom har kunnet mærkes i sammensætningen af klienter og tilgangen af sager, og det er derfor naturligt, at vi nu også tilfører nye, stærke ressourcer til vores afdeling for proces. Kaspars kompetencer er kendt for alle i branchen og blandt de mange revisorer, som han arbejder sammen med. Dertil kommer, at Kaspar er en fantastisk fyr, som kan bidrage med godt humør på en arbejdsplads, hvor vi ved, at medarbejdernes trivsel også smitter af på den service, vi yder vore klienter.”

Kaspar Bastian tiltræder hos KLAR Advokater den 1. januar 2022.